KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
KNVB schoolvoetbal

Schoolvoetbal 2021

4 dec, 2020 | Uncategorized

Schoolvoetbal 2021

4 dec, 2020 | Uncategorized

De stand van zaken.

Zoals het er nu uit ziet voor 2021 kunnen wij als organisatie nog geen planning maken voor komend jaar. Hierdoor is het ook nog niet mogelijk om deelnemende teams op te geven.

Komende maand zal na meerdere malen uitstel het KNVB Landelijke Projectteam Schoolvoetbal bij elkaar komen. Tijdens deze bijeenkomst zullen zij de mogelijkheden gaan bespreken, gegeven de onzekerheden, om toch een KNVB Schoolvoetbaltoernooi 2021 te kunnen organiseren.

Het KNVB Landelijke Projectteam Schoolvoetbal heeft wel al voorlopig de volgende datums vastgesteld.

  • Regiofinales: 12 mei 2021
  • Districtsfinales: 26 mei 2021
  • Landelijke finale: 9 juni 2021

Wat betekent dit nu voor ons als organisatie van het schoolvoetbal in Almere.

Het Schoolvoetbal Almere zal dan voor bovenstaande datums gespeeld moeten zijn.

Ten eerste zijn wij natuurlijk afhankelijk van de COVID-19 maatregelen vanuit de overheid. Zoals deze nu zijn is het onmogelijk om een toernooi te organiseren of zelfs maar te plannen. We weten niet wanneer er eventueel weer gevoetbald mag gaan worden en of het dan ook veilig genoeg is om met zoveel mensen bij elkaar te komen. Zodra wij als organisatie meer informatie krijgen vanuit het KNVB Landelijke Projectteam Schoolvoetbal laten wij dit weten.

Dit bericht is ook verstuurd via de nieuwsbrief. Heeft u deze niet ontvangen, maar wilt u dit wel meld u zich dan hier aan.

Pin It on Pinterest