KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
Schoolvoetbal

Schoolvoetbal in juni

5 mrt, 2021 | Algemeen

Schoolvoetbal in juni

5 mrt, 2021 | Algemeen

In juni een verkleinde versie van het KNVB Schoolvoetbal toernooi spelen.

Dit klinkt erg optimistisch en dat is ook zo. Aangezien we op dit moment nog steeds te maken hebben met de restricties rondom teamsporten en het gebrek aan een duidelijk perspectief.

Waarom dan dit bericht. Wij als organisatie hopen erop dan in juni de restrictie zo zijn afgenomen dat wij alsnog een uitgeklede versie van het toernooi te kunnen spelen. Dit betekent dan zeker dat de winnaars van de categorie├źn niet naar de normale finales van de KNVB zullen gaan. De KNVB-schoolvoetbal organisatie heeft namelijk laten weten dat deze zeker niet gespeeld gaan worden dit jaar, zodat de organisaties van de regionale toernooien meer tijd hebben om iets te organiseren. Dit biedt dan nu ook iets perspectief om voor ons te gaan kijken of we het dit jaar dan in juni kunnen gaan spelen.

Focus op lokale toernooien, maar geen finaledagen KNVB Schoolvoetbal in 2021

Vanwege de blijvende restricties rondom het teamsporten, waarin alleen binnen eigen teams mag worden gevoetbald, plus het gebrek aan duidelijk perspectief is het op dit moment nog onduidelijk wanneer er KNVB Schoolvoetbal toernooien met wedstrijden tussen scholen en schoolklassen mogen plaatsvinden.

Vandaar dat we de keuze hebben gemaakt om dit jaar af te zien van regio-, districts- en landelijke finaledagen en de focus op de lokale toerooien te leggen. Dit met het argument dat we daarmee iedereen zoveel mogelijk tijd en ruimte geven om ergens dit schooljaar nog een schoolvoetbaltoernooi te organiseren, bijvoorbeeld in juni

Bron: KNVB Schoolvoetbal

Wij hebben dan ook vandaag een e-mail gestuurd naar alle scholen, waarvan bij ons een e-mailadres bekend is. Hierin hebben wij hun hulp gevraagd om een korte vragen lijst in te vullen. Aan de hand van deze vragen kunnen wij dan kijken of er genoeg belangstelling is voor deze opzet. Wij hopen natuurlijk van wel, zodat de kinderen toch nog een leuk toernooi dit jaar kunnen gaan spelen.

De vragenlijst is tot en met 31 maart 2021 in te vullen. Na deze datum zullen wij aan de hand van de antwoorden een verder besluit nemen.

Hopelijk tot ziens in juni op de voetbalvelden.

Pin It on Pinterest