Inschrijfvoorwaarden

  • Elk team moet een begeleider van tenminste 18 jaar hebben,
  • Elk team is op de hoogte van de spelregels,
  • U gaat een betaalverplichting aan voor €7,50 per team,
  • U gaat akkoord met de privacy verklaringen van WeKeepScore, A.S.C. Waterwijk en FC Almere,
  • U bent op de hoogte dat de kans bestaat dat niet alle teams van uw school op een locatie spelen (team A speelt bij A.S.C. Waterwijk en team B speelt op dezelfde dag bij FC Almere),
  • Inschrijven is mogelijk tot en met 15 februari 2022, LET OP dit is aangepast.
  • Uiterste betaaldatum: zie factuur.

Aanpassingen i.v.m. huidige maatregelen omtrent COVID-19.

Als organisatie hebben we besloten om de uiterste datum van inschrijven te verlengen. We hebben besloten dat deze nu is tot twee weken voor de eerste speelronde.

Tevens hebben wij besloten om nog geen facturen te versturen. De facturen gaan wij pas versturen zodra het toernooi echt gaat beginnen.

Inschrijvingen gesloten

Door de persconferentie van 15 februari 2022 weten we nu zeker dat we het toernooi op 2 maart 2022 kunnen gaan beginnen. Hierdoor is de inschrijving gesloten. We gaan nu zo snel mogelijk de poules indelen en het wedstrijdschema maken.

Betaalinformatie

Nadat u het formulier verzonden heeft ontvangt u, op het opgegeven contact e-mailadres van school, binnen enkele dagen een digitaal factuur. De factuur dient onder vermelding van het factuurnummer en de naam van de school overgemaakt te worden op IBAN: NL 16 RABO 0339 987 774 ten name van FC Almere.

Wordt voor uw school de factuur overgemaakt door een overkoepelende organisatie/stichting dan maken wij vaak mee dat er in een keer meerdere bedragen bij elkaar opgeteld, onder de naam van de organisatie/stichting, gedaan worden. Indien dit gedaan wordt dienen alle factuurnummers en schoolnamen als kenmerk voor de betaling opgegeven te worden. Indien dit niet gebeurt kunnen wij de betaling niet verwerken.

De uiterste betaaldatum is: deze komt op het factuur te staan.

Pin It on Pinterest

Share This