KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
spelregel quiz groep 7 en 8

Quiz Groep 7 & 8 plus status update

7 apr, 2020 | Uncategorized

Quiz Groep 7 & 8 plus status update

7 apr, 2020 | Uncategorized

Vanaf vandaag is de spelregelquiz voor groep 7 & 8 beschikbaar.

Het heeft helaas langer geduurd dan de bedoeling was om deze quiz online te krijgen. Helaas was er na een update een storing, waardoor de resultaten niet getoond werden.

Dit was ook de rede dat de quiz voor groep 5 & 6 tijdelijk niet beschikbaar was. Vanaf vandaag kan deze ook weer gespeeld worden.

We hebben meteen het menu bovenaan de website aangepast. Op de plek van het reglement zijn nu de links naar de quizzen gekomen. Het reglement staat nu onder wedstrijd info, hierin zijn ook bijna alle antwoorden terug te vinden. Op de homepage van Schoolvoetbal Almere zijn de knoppen actief gemaakt, om ook op die manier de gewenste quiz te bereiken en te spelen.

schoolvoetbal spelregel quiz | WeKeepScore

Ondanks de situatie waarin we nu met zijn alle zitten in verband met het Coranavirus (COVID-19) hopen we jullie op deze manier toch wat spelplezier aan het schoolvoetbal toernooi te geven.

Maak de quiz en daag je teamgenoten, klasgenoten, ouders, begeleider en leerkracht uit of ze jouw score kunnen evenaren of verbeteren.

Pssst…. Durf je als ouder, begeleider of leerkracht de spelers uit te dagen?

Schoolvoetbal Almere 2020

Status Update

We krijgen op het moment regelmatig vragen of het toernooi dit jaar nog doorgaat?

De KNVB heeft in ieder geval de vervolg rondes en het amateur voetbal voor dit jaar er helemaal uit gehaald. Als organisatie van het schoolvoetbal Almere willen wij dit nog niet definitief doen. Ondanks dat we weten dat de kans erg klein is dat er dit schooljaar nog gevoetbald kan worden.

Waarom dan toch niet definitief het toernooi afgelasten?

De kleine kans die er bestaat willen wij niet voor de kinderen wegnemen. Voor veel kinderen is het de eerste of laatste keer dat ze mee doen. Als er voor het eind van het schooljaar dan onverwachts de mogelijkheid weer komt, om veilig te kunnen spelen willen wij deze gelegenheid graag benutten. Het zal dan wel in een veel kleiner opzet gebeuren. Denkt u hierbij dan aan een ééndaags toernooi.

Maar vooralsnog is hier totaal geen uitzicht op. Zodra wij hier definitief een beslissing over nemen, publiceren wij dit op de website en krijgen de contactpersonen van de scholen hier bericht over. U hoeft ons hiervoor geen bericht te sturen.

Voor nu wensen wij ieder heel veel gezondheid toe, en alle getroffenen en hun familie veel sterkte!

Pin It on Pinterest