KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
ruimte

Ruimte langs het veld

14 mrt, 2022 | Wedstrijd Info, Spelregels

Ruimte langs het veld

14 mrt, 2022 | Wedstrijd Info, Spelregels

Ruimte langs het veld

We begrijpen dat het enthousiasme soms de overhand kan krijgen, helaas betekent dit vaak dat de ouders, opa’s, oma’s en overige toeschouwers vaak tegen de lijn van het speelveld aan gaan staan of zelfs in het veld. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Hierdoor hebben de spelers geen veilige uitloop meer en is het soms niet mogelijk dat de bal over de lijn gespeeld kan worden. Dit kan voor rare of zelfs gevaarlijke situaties zorgen.

We doen als organisatie dan ook een dringend verzoek om achter de hekken van de velden te blijven en zoals het volgens de regels van de KNVB ook bedoeld is. We begrijpen dat dit bij veld 7 en 8 van FC Almere lastig is, hier verzoeken we dan ook om minimaal 2 meter afstand tot de lijnen te bewaren. De strook tussen de twee velden is dan ook bedoeld voor de spelbegeleider en om de velden ruimte van elkaar te geven. Hier mogen dan ook geen toeschouwers plaatsnemen.

Spelers van teams die geen wedstrijd hebben

Spelers van teams die geen wedstrijd hebben dienen zich hier ook aan te houden. Wil je toch een balletje overschieten met je teamgenoten zijn hier genoeg andere plekken op de sportcomplexen voor. Sta je te wachten totdat je het veld kan betreden voor je volgende wedstrijd, probeer je enthousiasme dan in te houden.

We rekenen op jullie medewerking en bedanken vast iedereen voor hun begrip.

Pin It on Pinterest