KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
Nieuwsbericht 20-01-2022

Inschrijfdatum & Wie schrijft de teams in

20 jan, 2022 | Uncategorized

Inschrijfdatum & Wie schrijft de teams in

20 jan, 2022 | Uncategorized

Uiterste inschrijfdatum verlengd

De uiterste inschrijfdatum van 31 januari 2022 hebben wij nu verlengd naar een flexibele datum. U kunt de teams nu inschrijven tot twee weken voor de eerste speeldatum.

We gaan er op dit moment nog steeds vanuit dat de eerste speelronde op 2 maart 2022 plaats gaat vinden. Dit betekent dan dat u teams in kan schrijven tot uiterlijk 15 februari 2022.

Wat de facturatie betreft hebben we besloten om pas te gaan factureren zodra we zeker weten dat het toernooi van start kan gaan. De uiterste betaaldatum zal dan op de factuur staan. Indien het toernooi net als vorig jaar niet gespeeld kan worden zullen er geen facturen verzonden worden.

Wat gebeurt er indien 2 maart niet kan?

Indien het door de maatregelen omtrent COVID-19 niet kan om te spelen zullen wij het toernooi opschuiven totdat het wel gespeeld kan worden. Deze beslissing zullen wij dan minimaal 1 week voor de speeldatum nemen.

Indien dus op 23 februari 2022 blijkt dat het toernooi niet van start kan gaan door de maatregelen zal hierover een nieuws bericht op de website komen te staan en sturen we hier de deelnemers en geabonneerde, op de nieuwsbrief, een bericht over.

Wanneer het toernooi dan van start zal gaan zal afhangen van de maatregelen. Indien deze het toestaan om bijvoorbeeld vanaf 11 maart 2022 te mogen spelen, zal het toernooi op 23 maart van start gaan. Zo hebben de teams en organisatie minimaal 1 week de tijd om alles te regelen voor de eerste speeldag. We hopen natuurlijk dat dit niet nodig mocht zijn en dat we gewoon op 2 maart 2022 van start kunnen gaan.

Wie schrijft de teams in?

Helaas hebben we meerdere keren de vraag gekregen of een team buiten de school om ingeschreven kan worden, omdat de school voor bepaalde leeftijdsgroepen het schoolvoetbal niet meer op zich wil nemen.

Om hier kort en duidelijk over te zijn: dit is niet toegestaan. De school dient de teams in te schrijven.

Pin It on Pinterest