KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
Finalisten Almeerse Finale

Finalisten Almeerse Finale Schoolvoetbal 2022 bekend

6 apr, 2022 | Algemeen

Finalisten Almeerse Finale Schoolvoetbal 2022 bekend

6 apr, 2022 | Algemeen

Afgelopen woensdag zijn de laatste poulewedstrijden geweest om te bepalen wie er in de Almeerse finale van het schoolvoetbal op 20 april 2022 komt.

Op deze dag streden 4 teams van de meiden van groep 7 en 8 om de laatst beschikbare plaats. Voor de meisjes van groep 5 en 6 was het zelfs de eerste dag dat deze categorie in actie kwam. Hierbij werd dan ook meteen gestreden om de 6 finaleplaatsen.

Bij de jongens van groep 5 en 6 waren er 3 poules van 4 teams die streden om de 6 finaleplaatsen. Dit jaar hebben we voor het eerst 2 poules van 4 in de Almeerse finale. Dit is bij de jongens van groep 7 en 8. Hierdoor gingen van de 16 teams die in 4 poules streden om de 8 finaleplaatsen de nummers 1 en 2 van elke poule door.

In de Almeerse finale zal gestreden worden wie er in elke categorie kampioen van Almere gaat worden en hierdoor het recht heeft om door te gaan naar de Regionale Finale van de KNVB. De Regionale Finale vindt plaats op woensdag 18 mei 2022. Het ligt eraan in welke categorie je uitkomt voor de locatie.

Voor de jongens categorieën is de locatie: v.v. IJmuiden (Velsen Zuid, naast het Telstarstadion).

Voor de meisjes categorieën is de locatie: RKAVIC (Amstelveen).

Teams die de Almeerse finale gehaald hebben

Jongens groep 5 & 6

De Compositie 1

De Compositie 2

Het Palet Jongens 5-6

Obs de Ontdekking 4

IKC de Regenboog 1

Columbusschool J4

Meisjes groep 5 & 6

Het Drieluik groep 6 team 1

Columbusschool M2

IKC de Regenboog 1

IKC de Regenboog 2

OBS de Flierefluiter 8

Obs de Argonaut 1

Jongens groep 7 & 8

De Optimist 1

Obs de Ontdekking 3

Obs de Ontdekking 4

Het Palet Jongens 8

De Ark 1

De Zeeraket J3

De Heliotroop 1

De Omnibus 1

Meisjes groep 7 & 8

OBS de Flierefluiter 4

De loofhut meiden 1

Obs de Ontdekking 4

De Compositie 1

K.B.S. ’t Zonnewiel 1

KBS de Droomspiegel 9

Spelerslijst

De begeleiders en scholen van alle teams die de Almeerse finale hebben gehaald zijn ondertussen hierover geïnformeerd. Om mee te kunnen doen op 20 april 2022 en in de KNVB Regionale Finale dient er op uiterlijk 18 april 2022 een spelerslijst ingediend te worden bij ons. De lijst is terug te vinden door de knop op de homepage van onze website. Tevens hebben we de link in de bevestiging meegestuurd.

We vragen meteen bij de lijst of het team naar de Regionale Finale gaat als ze kampioen worden of dat ze hun plek af staan aan het team dat eronder is geëindigd. Dit doen we om te voorkomen dat er een team aan de KNVB doorgegeven wordt dat niet gaat. Helaas is dit in het verleden wel eens gebeurt.

Pin It on Pinterest