KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
Eerste speelronde 2022

Eerste speelronde 2022 & Spelbegeleiders

2 mrt, 2022 | Wedstrijd Info

Eerste speelronde 2022 & Spelbegeleiders

2 mrt, 2022 | Wedstrijd Info

De eerste speelronde zit erop. Na 2 jaar mocht er eindelijk weer gespeeld worden om het Almeerse kampioenschap bij het schoolvoetbal voor de groepen 5 tot en met 8.

Gisteren waren de eerste poules van de categorieën jongens 5 & 6 en de jongens 7 & 8 aan de beurt om af te trappen. Wat was het weer leuk om de spelvreugde bij deze kinderen te zien. Ze hadden er duidelijk veel zin in.

Als organisatie willen wij de teams die eerste geworden zijn in hun poule feliciteren met het behalen van de volgende ronde. Deze wordt gespeeld op 30 maart 2022. Onderstaand kunt u de teams vinden welke door zijn en in welke poule deze zitten.

Jongens groep 5 & 6

Jongens groep 7 & 8

Helaas hebben wij ook over enkele teams klachten ontvangen over het gedrag. Deze klachten hadden betrekking op onsportief gedrag met woorden maar helaas ook over het harde spel van deze teams.

Als organisatie willen wij dan ook nogmaals melden dat tijdens dit toernooi sportiviteit en plezier te allen tijde voorop dient te staan.

Helaas hebben wij niet genoeg vrijwilligers om elke wedstrijd van een spelbegeleider te voorzien. Hierdoor dienen tijdens sommige wedstrijden deze functie op genomen te worden door het eerstgenoemde team. Wij begrijpen dat dit af en toe lastig kan zijn daarom doen wij dan ook een verzoek aan de begeleiders, ouders en opa en oma’s die aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat het voor ieder kind een plezierige ervaring wordt.

We willen verder wel benadrukken dat bijna alle teams wel gespeeld hebben met de juiste instelling.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om mee te dragen aan het plezier van de kinderen door je aan te melden als spelbegeleider. Als is het maar een middag of een paar uurtjes dat je kan, dan zouden wij daar als organisatie al heel blij mee zijn.

Aanmelden kan je doen door het volgende formulier in te vullen.

Aanmelden spelbegeleider

Pin It on Pinterest