KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
Schoolvoetbal Almere 2023 - De voorrondes staan online

Indelingen 2023 staan online!

20 feb, 2023 | Wedstrijd Info

Indelingen 2023 staan online!

20 feb, 2023 | Wedstrijd Info

De indelingen 2023 van de voorrondes zijn bekend.

Na een week hard werken en puzzelen hebben we de indeling voor dit jaar klaar. Vanaf vandaag staan de indelingen voor de voorrondes online. In de loop van deze week zullen ook de vervolg poules en de indeling van de Almeerse finale online komen.

De voorrondes

We gaan op 8 maart 2023 van start met de eerste poules uit de categorieën jongens 5-6 en jongens 7-8, zowel bij ASC Waterwijk als bij FC Almere.

De volgende poules uit de voorronde spelen op 15 maart 2023. Hier komen weer de categorieën jongens 5-6 en jongens 7-8, maar ook de eerste poules uit de categorie meisjes 7-8 in actie.

Op 22 maart 2023 zijn alle categorieën aan de beurt. Voor de locatie FC Almere is dit ook de laatste speeldag wat betreft de voorrondes.

De laatste poules uit de voorronde worden gespeeld op 29 maart 2023 bij ASC Waterwijk. Dit zijn de resterende poules uit de categorieën jongens 5-6 en jongens 7-8.

Bekijk op hier in welke poule jouw team is ingedeeld.

De vervolgronde

De vervolgronde staat gepland voor 5 april 2023. Wanneer kom je in deze ronde terecht?

 • jongens 5-6: als je eerste met je team wordt in de poule van de voorronde;
 • jongens 7-8: als je eerste met je team wordt in de poule van de voorronde;
 • meisjes 5-6: hiervoor is geen vervolgronde door het aantal teams in die ingeschreven zijn.
 • Meisjes 7-8: als je eerste met je team wordt in de poule van de voorronde.

De vervolgronde wordt gespeeld bij ASC Waterwijk en FC Almere. Het kan dus zo zijn dat je de voorronde bijvoorbeeld bij FC Almere speelt maar voor de vervolgronde naar ASC Waterwijk moet.

De Almeerse Finale

De Almeerse finale staat gepland op 19 april 2023 en wordt dit jaar gespeeld bij ASC Waterwijk. Welke teams plaatsen zich voor de Almeerse finale:

 • jongens 5-6: de nummers 1 en de beste nummer 2 van de vervolg poules:
 • jongens 7-8: de nummers 1 van de vervolg poules;
 • meisjes 5-6:  de nummers 1 en de twee beste nummers 2 van de voorronde poules;
 • meisjes 7-8: de nummers 1, 2 en 3 van de vervolg poules.

Afgelastingen

We hopen het natuurlijk niet, maar met het weer weten we het natuurlijk nooit. Daarom hebben we de volgende datums beschikbaar om eventueel een speelronde in te halen:

 • 29 maart 2023 – Deze datum is vooral voor FC Almere;
 • 12 april 2023
 • 10 mei 2023 – Dit is de uiterste datum dat de Almeerse Finale gespeeld dient te worden.

De kans dat er wedstrijden bij ASC Waterwijk afgelast gaan worden is vrij klein, hier worden alle wedstrijden op kunstgras gespeelt. Bij FC Almere zij er poules die ook op natuurgras spelen, vandaar dat we hier ook een extra inhaaldag voor ingeroosterd hebben.

Bij afgelastingen zal dit zo snel mogelijk op de website vermeld worden en wordt er een mail naar de contactpersonen gestuurd. Bij geen bericht gaat het door.

Plezier staat voorop

Als laatste wensen wij natuurlijk iedereen heel veel plezier tijdens het toernooi. Hoe kunnen wij dit het beste voor elkaar krijgen als organisatie, team begeleider, speler en bezoekers. Gedraag je sportief en bevindt je alleen op de velden als je team voetbalt zodat andere teams geen last van je hebben. Houdt altijd 1 meter afstand van de lijnen van het speelveld als wisselspeler en team begeleider, als jouw team aan het spelen is.

Bezoekers (ouders, opa en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes) is het niet toegestaan om de velden te betreden. Wij weten dat dit bij FC Almere voor veld 7, 8 en 9 bijna niet mogelijk is, hiervoor geldt dan ook de regel dat u minimaal 3 meter afstand dient te houden tot de velden en het spel nooit mag hinderen. Verder verzoeken wij u om de spelers zoveel mogelijk aan te moedigen, maar niet te coachen. Voor het coachen hebben ze een team begeleider.

Bij voorbaat onze dank hiervoor.

Pin It on Pinterest