KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
Eerste speelronde 2023 gaat van start

Eerste speelronde 2023 gaat van start

7 mrt, 2023 | Algemeen, Wedstrijd Info

Eerste speelronde 2023 gaat van start

7 mrt, 2023 | Algemeen, Wedstrijd Info

De eerste speelronde van 2023 gaat van start

Morgen op 8 maart gaan de eerste poules weer van start. Meerdere poules van de jongens van groep 5 & 6 en groep 7 & 8 starten het toernooi. De volgende poules komen in actie.

Bij FC Almere

Jongens 5-6

Jongens 7-8

Bij ASC Waterwijk

Jongens 5-6

Jongens 7-8

De eerste poule wedstrijden beginnen om 14:30 uur. De team begeleiders dienen zich een half uur voor aanvang van de eerste wedstrijd van hun team aan te melden bij het wedstrijdsecretariaat.

Spelbegeleiders

Ondanks dat beide verenigingen hun uiterste best doen om elke wedstrijd van een spelbegeleider te voorzien, lukt dit niet altijd. Elk jaar wordt het weer moelijker om vrijwilligers te vinden die deze taak uit willen voeren, helaas ook dit jaar. We willen u dan nogmaals wijzen op het deel “De spelbegeleiders & wedstrijduitslag” uit het reglement:

De organisatie doet elk jaar zijn uiterste best om voor elke wedstrijd een spelbegeleider te regelen. Helaas blijkt dit vaak niet te lukken. Indien er geen spelbegeleider is voor de wedstrijd dan dient het eerstgenoemde team hiervoor zorg te dragen. Dit team is ook verantwoordelijk dat de juiste uitslag bij het wedstrijdsecretariaat terecht komt. Indien het wedstrijdsecretariaat 30 minuten na afloop van de wedstrijd geen uitslag heeft ontvangen verliest het verantwoordelijke team met 0-3.

Lees hier het volledige reglement.

De vaantjes

Wij hebben de benodigde aantallen voor de vaantjes op 13 februari doorgegeven en zouden deze uiterlijk een week van te voren ontvangen. Helaas hebben wij deze tot op vandaag nog niet ontvangen. Wij hopen dat we ze vandaag nog ontvangen of anders morgen ochtend, zodat we ze direct uit kunnen delen. We hebben meerdere keren contact hierover gehad met de KNVB en ons is beloofd dat ze uiterlijk afgelopen vrijdag verzonden zouden worden. Indien de vaantjes niet op tijd binnen zijn bij ons dan ontvangen de teams ze op een later moment. Hiervoor alvast onze excuses.

UPDATE 07-03-2023 15:50 uur

De vaantjes zijn net binnen gekomen en worden morgen uitgedeeld.

Pin It on Pinterest