KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
Voetbalfabriek

De Voetbalfabriek – Het ideale uitje voor ieder voetbalgek

3 apr, 2023 | Algemeen

De Voetbalfabriek – Het ideale uitje voor ieder voetbalgek

3 apr, 2023 | Algemeen

De Voetbalfabriek 50% korting voor deelnemers Schoolvoetbal Almere

De Voetbalfabriek draagt het Almeerse schoolvoetbal een warm hart toe. Hierdoor bieden ze alle deelnemers van dit jaar een korting aan van 50% op de losse entree. Door middel van een digitale flyer.

De Voetbalfabriek

HET IDEALE UITJE VOOR IEDERE VOETBALGEK

Plezier, dat staat in De Voetbalfabriek altijd voorop. Of je nu met je voetbalmaten, vrienden, familie, collega’s of klasgenoten komt.

De 10 verschillende voetbalactiviteiten, originaliteit, afwisseling en uitdaging zorgen ervoor dat je altijd met veel plezier bezig bent.

Mag het fanatieker? Geen probleem, je bepaalt zelf of jullie er een competitie van maken. Maar in alle gevallen zal je genieten van onze unieke locatie en alle toffe voetbalactiviteiten.

Kom langs voor een teamuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of gewoon met je vrienden of familie!

HOE KOM JE AAN DE FLYER

Ondertussen hebben alle contactpersonen van de scholen en teams die bij ons aangemeld zijn een mail ontvangen over deze actie. Bij deze mail zat de flyer bijgevoegd zodat ze deze onder de leerlingen kunnen verspreiden. Heb je hier nog niks over gehoord en wil je wel graag gebruik maken van deze actie, neem dan contact op met je school. De actie is geldig tot en met 31 mei 2023.

Kijk voor meer info op de-voetbalfabriek.nl

Pin It on Pinterest