KNVB Schoolvoetbal Almere

Schoolvoetbal Almere
Aanmelden 2023 van start - KNVB Schoolvoetbal Almere

Aanmelden seizoen 2023 – 2024 van start

5 nov, 2023 | Inschrijvingen

Aanmelden seizoen 2023 – 2024 van start

5 nov, 2023 | Inschrijvingen

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om teams voor het aankomende seizoen van het KNVB Schoolvoetbal toernooi in Almere weer in te schrijven.

De scholen hebben op de bij ons bekende e-mailadressen weer een uitnodiging ontvangen, tevens zijn deze ook verstuurd naar de personen die zich op onze nieuwsbrief hebben geabonneerd.

Vorig jaar kregen wij regelmatig de vraag of een ouder de teams in mocht schrijven omdat de school niet mee wou doen. Als organisatie hebben wij hier toen nee op moeten antwoorden en helaas is dat dit jaar niet anders. Dit is niet omdat wij dit niet willen, maar wij hebben ons aan de regels van de KNVB te houden. Zie punt 12 van de spelregels:

“12. Spelerslijst

Voor het begin van elke toernooi geeft een vertegenwoordiger

van de school aan het wedstrijdsecretariaat een lijst met daarop vermeld: voor- en achternaam, geboortedatum en geslacht van de deelnemers. De spelerslijst dient ondertekend te worden door het schoolhoofd. Deze spelerslijst is ook van toepassing tijdens de districtsfinales en de landelijke finale. Er mogen dan geen spelers meer aan worden toegevoegd.”

Door het nu vast te melden hopen wij teleurstelling te voorkomen bij kinderen en ouders. Het is natuurlijk geen probleem dat een ouder of andere vrijwilliger de organisatie namens de school op zich neemt zolang de inschrijving maar met toestemming van de school gedaan wordt. De school ontvangt ook het factuur voor de deelnemende teams. Op het moment dat de school aan ons doorgeeft dat er geen teams namens de desbetreffende school ingeschreven mochten worden zullen deze teams uit de indeling gehaald worden.

De eerste speelronde zal plaats gaan vinden op 08 maart 2023 en de Almeerse Finale staat gepland op 17 mei 2023. De Almeerse Finale zal dit jaar gespeeld gaan worden bij ASC Waterwijk.

De datums zijn afhankelijk van het aantal teams dat zich aanmeld en de weersomstandigheden tijdens het toernooi, hierdoor kunnen er op een later tijdstip wijzigingen plaats vinden.

Bekijk hier de uitnodiging die verstuurd is: nieuwsbrief

Pin It on Pinterest